Virtuális asszisztens - VA

Karácsony - Segítség - Virtuális asszisztens!

2018. november 27. 09:42 - Hamvai Mária

Igen tudom, még csak november van �.

Azonban aki vállalkozik, cége van az már régóta tudja, hogy a karácsonyi kampányok tervezésének ideje ekkorra már régen lejárt. Sőt már el is kellett, hogy indítsd (november elején vagy akár korábban) a karácsonyi kampányodat, hogy legyen eredménye.

Annyira sokan erősítenek bele az év végi hajrába, hogy rettentően nehéz kitűnni közülük, de nem lehetetlen. (Ilyenkor mindenki sokkal jobban hallgat a szívére, mint az évben bármikor, úgyhogy érdemes akár erre építened a kampányodat.)

Tulajdonképpen nem is erről szeretnék írni, hanem arról, hogy miben és hogyan tud támogatni a kampányodban a virtuális asszisztensed vagy mik azok a dolgok, amiknek a megoldásába be tudunk kapcsolódni.

Ha idén már nem is, de jövőre gondolkodj előre és kérj tőlünk segítséget!

  1. Telefonos és e-mailes ügyfélszolgálat

Tudod, hogy rengeteg vásárlót, ügyfelet elbukhatsz ha nem megfelelő a kommunikációd?

TE vásárolnál attól a cégtől, ahol nem veszi fel a telefont az ügyfélszolgálat vagy 1 hét után sem küld választ az e-mailedre?

Lehet, hogy év közben jól elboldogulsz, de karácsonykor jól jöhet egy kis plusz segítség.

  1. Közösségi oldalak kezelése

Itt is jól jöhet a plusz segítség karácsony táján, akár posztolás, akár a kommentek megválaszolása, ezt sem szabad elhanyagolni, mert az ünnepek eltelnek és utána is van élet.

  1. Ha vannak kiemelt vásárlóid, ügyfeleid érdemes nekik külön ajánlatot készíteni, amit az e-amilen kívül akár telefonon is el lehet juttatni hozzájuk vagy lehet tőlük érdeklődni, hogy elégedettek e és tudsz e valamiben segíteni – a visszatérő vásárlók, ügyfelek extra figyelmet érdemelnek.

Ezt is kiszervezheted nekünk virtuális asszisztenseknek

  1. Ha terveztél játékot, versenyt, sorsolást – segíthetünk a lebonyolításban.
  2. Ha vannak üzleti partnereid, akiknek valamivel kedveskedni szeretnél karácsonyra, akkor a meglepik beszerzését és eljuttatását is vállaljuk, lehet az névre szóló bor, karácsonyi bögre vagy sokkal extrémebb is.

Ahány cég annyiféle lehet a segítség.

Gondolkodj előre, mert lehet, hogy az éves bevételed jelenős hányadát ebben az időszakban keresed meg, sőt ha most jól vizsgázol, új és rendszeres vásárlóid, ügyfeleid lesznek.

Persze a saját csapatodat se hanyagold el ilyenkor (már ha van), mivel egész évben közösen haladtatok a cél felé, megérdemelnek valami karácsonyi meglepit.

Szervezhetünk nekik céges bulit, vacsorát, közös élményt (főzést, élményvezetést), kaphatnak ajándékot vagy végezhettek együtt karitatív tevékenységet is.

karacsony_jo.jpg 

Remélem az idei karácsonyod is jól telik majd!

 

Baráti üdvözlettel:

Hamvai Mária Mariann

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://onlineasszisztens.blog.hu/api/trackback/id/tr5114395774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása